Esperi Hoivakoti Brahe, Turku

Asentajankatu 4 A, 20320 Turku
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Turku > Esperi Hoivakoti Brahe, Turku

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Brahe on vuonna 2015 valmistunut hoivakoti Turussa. Brahe tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodissa on yhteensä 56 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu esimerkiksi omaishoitajan vapaan tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Turvallinen arki

Kokeneet hoitotyön ammattilaiset toimivat aina asukkaan ehdoilla ja kuntouttavan hoitotyön otteella. Hoivakoti Brahen henkilökunta on erikoistunut ikäihmisten ja muistisairaiden henkilöiden hoitoon. Hoitotyön tavoitteena on asukkaiden voimavarojen ja toimintakyvyn säilyttäminen mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja päivittäinen viriketoiminta kuten toiminnalliset ryhmät, ajankohtaiset juhlat ja vierailevat esiintyjät tekevät arjesta mielekkään.

Viihtyisä koti

Hoivakoti Brahessa  jokaisen asukkaan käytössä  on oma tilava huone,  esteetön wc-/kylpyhuone, yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus. Omat huoneet pesutiloineen takaavat yksityisyyden ja rauhallisen levon, avarat yhteistilat tarjoavat seuraa sekä yhteisöllisyyttä. Hoivakoti  sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, Turun keskustan läheisyydessä.

Kuntoutuspalvelut

Kuntoutusasiakkaille tehdään jakson aikana voimavarojen ja toimintakyvyn kartoitus sekä laaditaan myös tavoitteisiin pohjautuva kuntoutussuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa. Kuntoutus toteutetaan asiakkaan, fysioterapeutin ja hoitohenkilökunnan aktiivisen yhteistyön tuloksena. Jakson tavoite käydään läpi hoitotiimin kanssa ja aktivoiva, kuntouttava hoitotyö on kaikessa arjen tekemisessä mukana.

Erilaisina terapiakäytöntöinä on käytössä esimerkiksi yksilöterapia, itsenäinen tai hoitajan avustamana alaraajojen lihasvoimaharjoittelu sekä ryhmätoimintaa tai yksilöllistä aktivoivaa toimintaa. Kotiuttamisen yhteydessä annetaan asiakkaalle loppuarviointi, suunnitelma apuvälinetarpeesta ja mahdollisesta jatkokuntoutuksesta sekä kotona selviytymistä tukevat ohjeet.

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönjohtaja

Annette Arvo
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 443 8166
annette.arvo@esperi.fi

Toimistotyöntekijä

Irina Liski
irina.liski@esperi.fi

Fysioterapeutti

Venla Veikkola
050 473 6102

Tiimivastaavat

Hovi 050 432 8223
Sinetti 050 313 4803
Kruunu 050 516 0627
Valtikka 050 592 1769

Hoitajat

Hovi 050 447 1548
Sinetti 050 445 0378
Kruunu 050 445 0317
Valtikka 050 443 4696

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä