Esperi Hoivakoti Pikisaari, Turku

Pirttivuorenkuja 7, 20900 Turku
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Turku > Esperi Hoivakoti Pikisaari, Turku
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Pikisaari tarjoaa kodin 64:lle ympärivuorokautista, tehostettua hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle Turun Hirvensalossa. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalajakson jälkeiseen kuntoutumiseen, kodin remontin tai omaishoitajan loman ajaksi.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Elämme voimavaralähtöistä ja kuntouttavaa arkea; tarkastelemme asukkaan toimintakykyä voimavaralähtöisesti asukkaan kykyjen avulla, mitä hän osaa ja millaisia resursseja hänellä on käytössä. Tuemme ja ylläpidämme näitä taitoja ja resursseja arjen kuntouttavalla toiminnalla. Tarjoamme asukkaille päivittäistä liikuntaa ja erilaisia toimintahetkiä, kuten musiikki- ja lukutuokioita, kädentaitoja ja muistikuntoutusta.

Viihtyisä asuinympäristö

Hoivakoti Pikisaari sijaitsee kauniilla alueella Turun Hirvensalossa.  Alue on rauhallista ja luonto on lähellä. Hoivakodin ikkunoista voi seurailla  metsäkauriiden, kettujen, rusakoiden ja muiden metsän eläimien touhuja.  Meren läheisyyden huomaa Ruotsinlauttojen lipuessa aamuin illoin ohi.  Keväällä järjestettäviä Simon Muistoajo -pyöräkilpailuja on mukava seurata kodin pihalta tai parvekkeelta.

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat ruokailu- ja oleskelutilat. Kotimme on viihtyisä ja mahdollistaa yhdessäolon paitsi isompana ryhmänä ruokasaleissa niin myös pienellä porukalla kodikkaissa olohuoneissa. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, erityisesti turvallisuus ja viihtyisyys huomioiden. Kauniilla piha-alueella nautitaan kesäpäivistä ja kahvihetkistä.

Kulkuyhteydet

Pikisaari sijaitsee noin 15 ajomatkan päässä  Turun keskustasta.  Linja-auto  nro 53 pääsee kätevästi n. 200 metrin päähän hoivakodista. Linja-auton aikataulut löytyvät Turun seudun joukkoliikenteen (Föli) reittioppaasta.

Voisiko Hoivakoti Pikisaari olla sinun tai läheisesi uusi koti? Asukkaaksi  voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan!

Yksikönjohtaja

Marja Riikonen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 596 7698
marja.riikonen@esperi.fi

Toimistotyöntekijä

Irina Liski
irina.liski@esperi.fi

Alakerran ryhmäkodit

Ryhmäkoti Rajakari
Hoitajat 046 920 2390
Tiimivastaava 050 562 4671
Ryhmäkoti Loistokari
Hoitajat 046 920 2788
Vuorovastaava 050 567 9900

Yläkerran ryhmäkodit

Ryhmäkoti Kauppakari
Hoitajat 050 301 3090
Tiimivastaava 050 563 5351
Ryhmäkoti Viittakari
Hoitajat 050 302 7816
Vuorovastaava 050 560 1639

Fysioterapeutti

050 567 4562

Aktiviteettivastaava

050 303 4155

Keittiö

050 599 4165

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Äitini asui yksin omakotitalossa 97,5 vuotiaaksi ja toivoi, ettei koskaan joutuisi vanhusten taloon. Sitten tuli kaatumisia ja niiden myötä kolme aivoinfarktia. Mikä neuvoksi? Onneksi löysimme juuri avattavan Esperi Pikisaaren. Huone sisustettiin palaksi omaa olohuonetta. Hoiva ja hoitajat ovat ihania. Tunnelmaa on riittänyt

,

Mielestäni henkilökunta kohtelee vanhuksia ystävällisesti, asiallisesti ja ammatillisesti. Vanhuksia kohdellaan ihmisinä, jotka ovat yksilöitä. Paikassa on rauhallinen tunnelma, jonka henkilökunta saa aikaiseksi.

Tuija Päivärinta, asukkaan omainen, Visby

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä