Esperi Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä

Villentie 3-5, 91800 Tyrnävä
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Tyrnävä > Esperi Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Annabelle sijaitsee Tyrnävän viihtyisällä alueella. Hoivakoti Annabelle on lämminhenkinen koti, jossa on tarjolla ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Ympärivuorokautinen eli tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille, jotka tarvitsevat hoivaa vuorokauden ympäri. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arjen keskelle.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskennellään kuntouttavan työotteen mukaisesti huomioiden asukkaan oma toimintakyky. Arkeamme piristävät päivittäiset viriketuokiot ja kalenterin mukaiset juhlapäivät, joita vietämme mielellämme asukkaiden ja heidän omaistensa kanssa. Asukkaiden omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita kotiimme.

Isolla pihalla voi ulkoilla turvallisesti kesällä ja talvella. Kesäisin pihalla nautitaan grillikatoksessa herkuista ja päiväkahveista. Hoivakoti Annabellessä  järjestetään säännöllisesti myös suosittua musiikkiterapiaa.

Viihtyisä koti

Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja kylpyhuone. Talo on esteetön ja liikkuminen myös apuvälineiden kanssa on vaivatonta.  Aidattu pihamme tarjoaa turvallisen ulkoiluhetken. Kesäisin herkutellaan vehreän pihan grillikatoksessa kesästä nauttien. Talvella pakkasten paukkuessa voimme rauhoittua takan äärelle nauttien sen tuomasta lämmöstä.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Marjaana Sarajärvi
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 409 2650
marjaana.sarajarvi@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä