Esperi Hoivakoti Merivuokko, Uusikaupunki

Kaljuunakuja 5, 23500 Uusikaupunki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Uusikaupunki > Esperi Hoivakoti Merivuokko, Uusikaupunki
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Merivuokko on turvallinen ja lämminhenkinen koti 30 ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Vakituisen tehostetun palveluasumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Turvallinen arki

Ammattitaitoinen, ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilökunta on aina läsnä auttaen asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan.

Asukkaiden arki sisältää monipuolista toimintaa.  Mielenkiintoiset vierailijat, musiikkiesitykset, tuolijumppahetket ja yhteiset juhlat tuovat iloa niin asukkaiden kuin hoitajienkin arkeen. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.  

Viihtyisä koti

Hoivakoti sijaitsee merenrannan läheisyydessä vehreällä  Janhuan asuinalueella. Alueella on hyvät pyörätiet ja torille matkaa kätevästi myös jalan tai autolla 1 km. Santtiorannan telttailualue, kahvila-ravintola sekä viihtyisä uimaranta löytyvät noin 550 metrin kävelymatkan päästä Merivuokosta.

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, erityisesti turvallisuus ja viihtyisyys huomioiden. Rauhallinen ja kaunis piha-alue luo puolestaan miellyttävät puitteet ulkoilulle tai kahvihetkistä nauttimiselle.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Minna Kivijärvi
(yhteydenotot ark. 9-15)
044 720 2437
minna.kivijarvi@esperi.fi

Tiimivastaava

Jaana Kiesi
050 597 8833
jaana.kiesi@esperi.fi

Hoitajat

050 514 4542

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä