Esperi Hoitokoti Kuurnan Kartanot, Kontiolahti

Sairaalatie 6b, 80850 Kontiolahti
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Mielenterveys­kuntoutujien palvelut > Kontiolahti > Esperi Hoitokoti Kuurnan Kartanot, Kontiolahti
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Kuurnan Kartanot tarjoaa lämminhenkistä ja turvallista asumispalvelua kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille. Kuurnan Kartanot on toiminut vuodesta 2007 lähtien ja osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2011.

Ympärivuorokautisen hoidon lisäksi asiakas voi asua yksikössä kevyemmällä tuella palveluasumisen puolella, tai lähes itsenäisesti tukiasujana. Hoitoportaiden löytyminen samasta talosta takaa asiakkaan kuntoutusprosessin turvallisen ja vakaan etenemisen kohti asiakkaan omien tavoitteiden toteutumista. Yksikössä on valmius järjestää myös valvontajaksoja oikeuspsykiatrisille asiakkaille.

Koti sijaitsee Kontiolahden Paiholassa, josta on hyvät linja-autoyhteydet Joensuuhun (20 km) sekä Kontiolahden kirkonkylälle (12 km). Lisäksi yksiköllä on kolme autoa, joilla asioidaan lähiympäristössä useita kertoja viikossa.

Kuntouttava ja monipuolinen arki

Asiakkaillemme tarjoamme kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioivaa kuntoutusta, sisältäen kattavan tuen ja avun kaikissa arjen toimissa. Kodilla on oma ruoanvalmistuskeittiö, jossa valmistuu päivittäin monipuoliset ja ravitsemussuositusta mukailevat ateriat, jotka ovat keränneet paljon kiitosta asiakkailtamme. Kuntoutumisen edetessä asiakkaat voivat myös valmistaa ruokansa itse asuntolan keittiöissä.

Yhteistä ohjelmaa järjestetään päivittäin monipuolisen ryhmätoiminnan muodossa. Kodin asiakkaille on tarjolla mm. liikuntaryhmä läheisen koulun liikuntasalilla kaksi kertaa viikossa, omat toimintaryhmänsä sekä naisille että miehille, seniori-ikäisille suunnattu virikeryhmä, sekä ruoanlaittotaitoja kartuttava kokkiryhmä. Lisäksi ympäri vuoden tehdään niin lyhyitä kuin pidempiä virkistysretkiä asiakkaiden toiveita kuunnellen. Juhlapyhiä ja asiakkaiden syntymäpäiviä juhlitaan asiaankuuluvalla tavalla. Hyödynnämme Kodissamme yhteisöhoidon periaatteita, sekä keräämme säännöllisesti asiakaspalautetta hoidon jatkuvaa kehittämistä varten.

Moniammatillinen henkilöstömme

Kodissamme työskentelee moniammatillinen tiimi, jolla on vankka kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä. Työyhteisöömme kuuluu sekä naisia että miehiä. Koulutamme säännöllisesti henkilöstöämme.

Kotimme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Soteri-rekisteriin

Yksikönpäällikkö

Sakari Hakkarainen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 565 1382
sakari.hakkarainen@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Kaisa Karvinen
050 325 5562
kaisa.karvinen@esperi.fi

Ohjaajat

013 824 523
(hoidolliset asiat)

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä