Esperi Hoitokoti Kaapontupa, Haukipudas

Takkurannantie 307, 90820 Oulu
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Mielenterveys­kuntoutujien palvelut > Oulu > Esperi Hoitokoti Kaapontupa, Haukipudas
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Kaapontupa tarjoaa monipuolisia palveluita mielenterveyskuntoutujille. Koti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ja avokuntoutusta. Koti sijaitsee rauhallisella alueella Kellon kaupunginosassa. Osaksi Esperi-konsernia Kaapontupa liittyi syyskuussa 2017.

Monipuoliset palvelut

Toimintamme periaate on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden tukeminen sekä luottamuksellisuus.  Kuntoutuksen on tarkoitus edistää asiakkaan toimintakykyä, itsenäistä selviytymistä, hyvinvointia ja osallistumismahdollisuuksia. Tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman hyvä elämänhallinta. Asukkaille järjestetään ohjattua toimintaa ja  heidän itsenäistä selviytymistään tuetaan. Tavoitteena on tarjota asuinympäristö, jossa luodaan yhdessä kodinomaiset ja turvalliset puitteet.

Asumispalvelu

Tarjoamme ympärivuorokautista kodinomaista asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille.  Kuntoutustarpeen mukaan asuminen voi olla  lyhytaikaista  tai vakituista. Kuntoutuja  muuttaa Kaapontuvalle omaan kalustettuun huoneeseen kodinomaiseen ympäristöon, jossa henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden.  

Avokuntoutus

Tarjoamme tukea itsenäiseen elämänhallintaan eri elämäntilanteissa. Palvelu toteutetaan asiakkaan kotona. Tavoitteena on säilyttää mahdollisuudet kotona asumiseen ja osallisuuden säilyttämiseen. Asiakas saa kauttamme ammattitaitoista ja yksilöllisesti räätälöityä, osaavaa palvelua, jonka lähtökohtana toteutamme kuntouttavaa työotetta.  

Viihtyisä koti

Asuinhuoneita on 11, joista yksi on kahden hengen huone. Oma huone takaa asukkaalle yksityisyyden ja oman rauhan. Yhteisinä tiloina  ovat keittiö-, ruokailu- ja oleskelutilat sekä eteistila. Käytössä ovat myös kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone ja pukeutumistila.  Kaapontuvassa on erillinen tila askartelu- ja harrastustoimintaa varten. Lisäksi aurinkoisen ja laajan pihapiirin yhteydessä on suuri, katoksellinen ulkoterassi sekä grillikota ja kasvimaa. Lähistöllä on hyvät lenkkeily- ja ulkoilumaastot. Kirjasto ym. päivittäin tarvittavat palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kotimme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Soteri-rekisteriin

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Minna Arvola
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 436 9496
minna.arvola@esperi.fi

Ohjaajat

040 413 0542

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä