Esperi Hoitokoti Niittykari, Liminka

Karintie 34, 91900 Liminka
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Vammaispalvelut > Oulu > Esperi Hoitokoti Niittykari, Liminka
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Niittykari on Limingassa sijaitseva asumispalveluyksikkö kehitysvammaisille aikuisille. Kodissa on yhteensä 17 asukaspaikkaa ympärivuorokautiseen asumispalveluun ja 5 paikkaa tuettuun asumiseen. Palvelut perustuvat kuntouttavaan työotteeseen, jonka tavoitteena on tarjota hyvä ja laadukas elämä, johon asukkaalla on mahdollisuus itse vaikuttaa.

Henkilökuntaa on paikalla ympärivuorokautisesti. Hoidon pääperiaatteita ovat hyvä perushoito, kehitysvammaisen kunnioittaminen ainutlaatuisena yksilönä, aikuisuuden ja omatoimisuuden tukeminen sekä asukkaan taitojen ylläpitäminen.

Toiminnallinen arki

Tavoitteena on kehitysvammaisen yksilöllisten edellytysten mukainen fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen toimintakyky ja hyvinvointi.  Kodissa työskennellään kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön otteella. Asukas otetaan mukaan päivittäisiin  askareisiin hänen voimavarojensa mukaisesti. Asukkaat osallistuvat esimerkiksi kodin puhtaanapitoon, ruokahuoltoon ja pihatöihin. Asukkaille järjestetään heidän toiveensa huomioiden viriketoimintaa muun muassa askartelua, leipomista, maalaamista, ulkoilua ja retkiä.

Viihtyisä ympäristö

Niittykari on uusi, keväällä 2022 valmistunut yksikkö. Kodin väki muutti vanhoista Ystäväntien tiloista Niittykariin maaliskuussa 2022. Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone wc-/kylpyhuonetiloineen ja lisäksi käytössä on runsaasti yhteistiloja. Koti sijaitsee Limingan keskustan tuntumassa rauhallisella asuinalueella kaikkien peruspalvelujen läheisyydessä. Kulkuyhteydet muun muassa Oulusta Liminkaan ovat helpot ja nopeat.

Osaava henkilöstö

Kodissa työskentelee  yksikönpäällikön lisäksi 16 sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saanutta ohjajaa. Hoidon laadun takeena on koko henkilökunnan ammattitaito alalta, kokemus kehitysvammatyöstä, koulutus ja työnohjaus sekä positiivinen ja motivoitunut asenne työhön. Erikoisosaamista yksikössämme löytyy muun muassa vaihtoehtoisten kommunikaatiomuotojen käytössä, esimerkiksi facilitointi ja picto-kuvat.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Merja Suvanto
(yhteydenotot ark. 9-15)
044 522 1163
merja.suvanto@esperi.fi

Tiimivastaava

Anna Nettamo
anna.nettamo@esperi.fi

Sairaanhoitaja

Sanna Karppinen
sanna.karppinen@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä