Esperi Hoivakoti Jänismäki, Espoo

Kappalaisenkuja 3, 02940 Espoo
Katso kartalla

Yhteystiedot

Fysioterapiapalvelut asukkaillemme

Villa Fysio tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu ja kysy lisää!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Espoo > Esperi Hoivakoti Jänismäki, Espoo

Fysioterapiapalvelut asukkaillemme

Villa Fysio tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu ja kysy lisää!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Jänismäki tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista palveluasumista viihtyisässä sekä kodinomaisessa ympäristössä Espoossa. Jänismäessä on yhteensä 28 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa kahdessa kerroksessa. Hoivakoti on toiminut vuodesta 2006 lähtien.

Lämminhenkinen arki

Kuntouttavat palvelut ja kuntouttava työote ovat Jänismäen toiminnan kivijalka. Kuntouttavilla palveluilla tarkoitetaan toimintaa, jolla parannetaan ja ylläpidetään asukkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua hoivakodissa mahdollisimman pitkään.  Asukkaille järjestetään päivittäin ohjattua mielekästä yhteistä toimintaa, ja asukkailla on  mahdollisuus myös ulkoiluun.  

Jänismäessä asukkaat saavat lämminhenkistä hoivaa ja huolenpitoa, ja heidän toiveensa ja tarpeensa otetaan huomioon. Yhteistyötä tehdään asukkaiden läheisten kanssa ja kuunnellaan heitä asiakkaan hoivan ja hoidon suunnittelussa. Jänismäessä ei ole erillisiä vierailuaikoja, vaan vieraat ovat tervetulleita omien aikataulujensa mukaisesti.

Turvallinen koti

Esperi Hoivakoti Jänismäki sijaitsee rauhallisella asuinalueella Espoon Ingaksessa, Kauniaisten kupeessa. Modernin hoivakodin sisustuksessa on kiinnitetty erityisesti huomiota kodinomaisuuteen, turvallisuuteen ja asukkaiden viihtyvyyteen. Kirkkaat värit luovat virkistävän ja piristävän tunnelman. Omat huoneet ja pesutilat takaavat asukkaille yksityisyyden ja rauhallisen levon. Yhteisissä tiloissa puolestaan nautitaan seurasta sekä yhteisöllisyydestä. Jänismäen piha-alueen ympäri kiertää kuntopolku, jossa on mielekästä ulkoilla, ja pihassa on viehättävä huvimaja.

Osaava henkilöstö

Jänismäen henkilökunta koostuu hoitoalan ammattilaisista. Lisäksi hoivakodissa työskentelee sovitusti terveys- ja sosiaalialan opiskelijoita. Espoon kaupunki on järjestänyt Jänismäen lääkäripalvelut. Lääkäri käy säännöllisesti hoivakodissa ja on päivisin tavoitettavissa puhelimitse. Jänismäessä käy säännöllisesti myös fysioterapeutti, kampaaja, jalkahoitaja, yleislääkäri, pastori ja hammashygienisti.

Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.

Yksikönjohtaja

Linda Hassinen
(yhteydenotot ke-pe 9-15)
040 351 0958
linda.hassinen@esperi.fi

Hoitajat

1. krs. Metsäpirtti 044 720 2407
2. krs. Yläpirtti 050 463 1873

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä