Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

Haahkapolku 3, 00200 Helsinki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Fysioterapiapalvelut asukkaillemme

Villa Fysio tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu ja kysy lisää!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Helsinki > Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

Fysioterapiapalvelut asukkaillemme

Villa Fysio tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu ja kysy lisää!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Untuva tarjoaa korkeatasoista ympärivuorokautista palveluasumista viihtyisässä ympäristössä merellisessä Lauttasaaressa. Untuva on turvallinen ja lämminhenkinen koti 26:lle fyysisesti ja psyykkisesti toimintarajoitteisille ikääntyneille, jotka tarvitsevat apua ja tukea ympäri vuorokauden. Hoivakoti on ollut toiminnassa vuodesta 2010 lähtien.

Lämminhenkinen arki

Kuntouttava hoito on hoivakoti Untuvan kaikkien työntekijöiden toteuttamaa toimintakykyä ylläpitävää ja parantavaa toimintaa. Osallistava toiminta ja työskentelytavat perustuvat asukkaan omatoimisuuden tukemiseen. Työssä pyritään kiireettömyyteen ja asukkaat huomioidaan yksilöinä.

Päivittäisistä toiminnoista asukkaat suoriutuvat itsenäisesti tai hoitajan avustamana niin pitkään kuin se vain on mahdollista. Fyysistä ja henkistä hyvinvointia pidetään yllä monimuotoisella  harrastus- ja kuntoutustoiminnalla. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja, joka ensisijaisesti vastaa asukkaan henkilökohtaisista asioista. Tämä takaa hoidon jatkuvuuden ja luo mahdollisuuden luottamukselliseen ja läheiseen vuorovaikutussuhteeseen.

Viihtyisä ympäristö

Merenranta on lyhyen kävelymatkan päässä ja  Lauttasaaren ulkoilumahdollisuudet avautuvat ulko-ovelta. Hoivakoti Untuvassa ja piha-alueella on esteetöntä liikkua asukkaiden turvallisuuden ja mukavuuden varmistamiseksi.

Asukkaiden viihtyvyys on keskeinen osa kodinomaista asumista, joten jokainen voi sisustaa oman huoneensa tutuilla huonekaluilla ja esineillä. Huoneissa on omat pesutilat. Yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat ovat avarat ja valoisat, niiden kalusteet ja sisustus on suunniteltu turvallisiksi ja tukemaan asukkaiden omatoimisuutta. Lisäksi hoivakodissa on asukkaiden käytössä turvallinen ja esteetön sauna, jota hyödynnetään usein rentouttaviin tuokioihin. Runsaat värit ja viherkasvit tuovat yhteistiloihin kodikkuutta. Turvallisuutta asumiseen tuo asukkaille huoneiden hälytysjärjestelmä, jolla saa hetkessä yhteyden hoitajaan.

Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Mirka Hartikainen
(yhteydenotot ark. 9-15)
044 720 2486
mirka.hartikainen@esperi.fi

Hoitajat

044 720 2446

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä