Esperi Hoivakoti Vanhalinna, Helsinki

Brahelinnantie 1, 00900 Helsinki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Fysioterapiapalvelut asukkaillemme

Villa Fysio tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu ja kysy lisää!

Lue lisää

Aktiivista arkea!

Kodissamme arki on mielekästä ja aktiivista. Seuraa Sävelsirkun kautta millaisia tuokioita kodissamme on järjestetty kuluvalla viikolla.

Katso lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Helsinki > Esperi Hoivakoti Vanhalinna, Helsinki

Fysioterapiapalvelut asukkaillemme

Villa Fysio tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu ja kysy lisää!

Lue lisää

Aktiivista arkea!

Kodissamme arki on mielekästä ja aktiivista. Seuraa Sävelsirkun kautta millaisia tuokioita kodissamme on järjestetty kuluvalla viikolla.

Katso lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Vanhalinna on ikäihmisten hoivakoti Helsingin Itäkeskuksessa. Hoivakodissa on 30 asukaspaikkaa kahdessa ryhmäkodissa. Hoivakoti on ollut toiminnassa vuodesta 2012 lähtien.

Hoivakoti Vanhalinna tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Asukkaat ovat pääsääntöisesti muistisairaita, mutta myös muilla diagnooseilla voi tulla asukkaaksi, jos ei enää pärjää kotona.

Lämminhenkinen arki

Vanhalinnassa arvostetaan ja kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä sekä tuetaan heidän omaa toimintakykyä arjen askareissa. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen.  Asukkaille luodaan mielekäs arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista harrastustoimintaa. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Viihtyisä ympäristö

Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n omistama uudisrakennus tarjoaa hoivakodille uudet tilat. Toisessa kerroksessa toimiva hoivakoti sijaitsee viihtyisän sisäpihan tasolla. Sisäpihat ovat aidatut ja niihin on esteetön kulku oleskelutiloista. Kaikki tilat ovat esteettömät, joissa on helppo kulkea myös pyörätuolilla tai rollaattorilla.  Asukkailla on käytössä omat valoisat, asukkaiden omilla huonekaluilla kalustetut huoneet. Omien huoneiden lisäksi asukkailla on käytössään viihtyisät yhteistilat seurustelua, harrastustoimintaa ja ruokailua varten. Käytössä on turvalliset  saunatilat, jotka mahdollistavat jokaviikkoisen löylyttelyn ja rentoutumisen hetken.

Itäkeskuksen tuntumassa sijaitsevassa Vanhalinnassa kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä.  Vanhalinna sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, omaisten on helppo tulla vierailemaan  vaikka metrolla tai omalla autolla ja parkkipaikkoja on helppo löytää. Samassa porraskäytävässä sijaitsee yksityinen lääkäriasema.  Lisäksi samassa talossa ja pihapiirissä on senioriasuntoja.

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönjohtaja

Maarit Pekkola
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 572 1189
maarit.pekkola@esperi.fi

Hoitajat

Hoivakoti 1 050 563 6968
Hoivakoti 2 050 591 5572

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä