Esperi Päivätoiminta­keskus Hoivaonni, Helsinki

Pasteurinkatu 1 A, 00790 Helsinki
Katso kartalla

Meri-Rastilantie 26 A, 00980 Helsinki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita paikkoja

Päivätoiminnassamme on vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää!

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Helsinki > Esperi Päivätoiminta­keskus Hoivaonni, Helsinki

Vapaita paikkoja

Päivätoiminnassamme on vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää!

Esperi Päivätoimintakeskus Hoivaonni tarjoaa päivätoimintaa kotona asuville ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea kotona pärjäämiseen tai seuraa arjen hetkiin. Päivätoiminta on myös tuki ikäihmisen omaishoitoperheen jaksamiseen ja virkistäytymiseen.

Järjestämme  aktiivista ja osallistuvaa toimintakykyä ylläpitävää päivätoimintaa Helsingin Viikissä ja Rastilassa. Toiminnan suunnittelussa huomioimme jokaisen  yksilölliset tarpeet,  toimintakykymittarit sekä palautteet.

Päivätoimintaamme pääset osaksi  sosiaalityön tekemän palvelutarpeen arvioinnin myötä. Meille olet tervetullut päivätoiminnan palvelusetelillä, maksusitoumuksella tai omakustanteisesti. Helsingin kaupunki on Hoivaonnen sopimuskumppani. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Viikon paras päivä

Päivätoimintaamme tullaan mielellään ja sieltä lähdetään hyvällä mielellä. Sen haluamme tarjota sinulle. Päivätoiminnassamme saat tavata muita ihmisiä ja ohjelma rakennetaan sinun ja ryhmän toiveiden, toimintakykyjen ja tarpeiden mukaisesti.

Monipuolinen päiväohjelmamme tuo sinulle virkistystä ja kuntoutusta mukavassa porukassa ja turvallisessa ympäristössä. Seurustelu, kevyt kuntoilu, aivojumppa, kädentaidot ja musiikki antavat lisää virtaa. Päivän ruoka- ja kahvihetket ovat tärkeitä,  eikä lepoakaan unohdeta. Järjestämme sinulle kuljetuksen aamulla päiväpaikkaan ja iltapäivällä takaisin kotiisi.  

Päivätoiminnan pituus ja käynnit

Voit tulla tutustumaan toimintaamme ennakkoon läheisesi kanssa, jolloin voimme yhdessä  sopia säännöllisen käyntipäiväsi. Näin voimme varmistaa sinulle sopivan ryhmän. Päivän kesto on noin 6,5-7 tuntia, kuljetus mukaan lukien. Päivätoimintapäivämme on avoinna klo 9-16 välillä.

Päivään kuuluvat aamupala, maistuva ja ravitseva lounas sekä iltapäivällä kahvitarjoilu. Päivätoiminnassamme yhdistyvät fyysisen toimintakyvyn ylläpito, sosiaalinen yhdessäolo ja ikääntyneille suunnatut älylliset haasteet.  Ammattitaitoinen ja innostava henkilökuntamme huolehtii sinun tarpeista ja turvallisuudesta päivän aikana sekä toiminnoissa, joissa tarvitsevat tukea ja apua.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Auli Hoffström
(yhteydenotot ark. 9-15)
046 923 4597
auli.hoffstrom@esperi.fi

Tiimivastaava

Katariina Virta
050 571 9619

Viikin toimipiste

Pasteurinkatu 1 A, 00790 HKI
Ohjaajat 040 931 9913

Rastilan toimipiste

Meri-Rastilantie 26 A, 00980 HKI
Ohjaajat 040 829 6349

Kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asiakastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Äitini suositteli minulle tätä paikkaa tutustu työelämään ja tienaa -työpaikaksi, sillä isovaarini on aikoinaan käynyt täällä päivätoiminnassa. Lähetin hakemuksen, jonka perusteella pääsin haastatteluun. Olen ollut iloinen, tyytyväinen ja jopa hämmentynyt siitä, miten ystävällisiä asiakkaat ovat olleet ja hyvästä palautteesta, jota olen saanut. Työ on ollut todella monipuolista ja kivaa. Jokainen päivä on ollut erilainen. Kivointa on ollut asiakkaiden tarinoiden kuuntelu....

Lue koko kokemus

Olli 15v, Helsinki

Aloitin päivätoimintakäynnit Hoivaonni Viikissä, lokakuussa 2023. Ystäväni oli suositellut päivätoimintaa, koska tiesi minun kaipaavan jotain lisää arkeensa. Päivät päivätoiminnassa ovat aina erilaisia. Keskustelut ovat mielenkiintoisia ja saan aina jotain uutta tietoa. Askartelu ja liikunta auttavat minua myös kotona pärjäämisessä. Vaikka tavallaan "pelkään" vanhuutta, mielestäni päivätoiminta helpottaa yksinäisyyden tunnetta, kun juttukavereita on ympärillä. Täällä saan jutella kavereiden kanssa ja omatkin murheet...

Lue koko kokemus

Paula, päivätoiminnan asiakas, Helsinki

Hain Hoivaonnille töihin keikkalaiseksi, koska tarvitsin töitä opintojen ohelle. Haku- ja töihin tuloprosessi sujui hyvin ja mutkattomasti. Haastattelukutsu tuli nopeasti ja minut pidettiin ajan tasalla prosessin etenemisestä. Perehdytys Hoivaonnilla on ollut todella hyvää. Minut on keikkalaisena otettu todella hyvin vastaan. Ajoittaisesta kiireestä huolimatta ohjaajat pitävät hyvää huolta keikkalaisista. Ensimmäisen vuoron jälkeen pääni oli tietysti sekaisin kaikista uusista asioista ja ihmisistä,...

Lue koko kokemus

Leena, keikkalainen, Helsinki

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä