Esperi Hoivakoti Sylvianna, Kangasala

Pikonlinnantie 240, 36280 Riku
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Kangasala > Esperi Hoivakoti Sylvianna, Kangasala
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Sylvianna on tuottanut ympärivuorokautista palveluasumista jo yli 15 vuoden ajan Kangasalan Pikonlinnassa. Esperi Hoivakoti Sylviannassa on kaksi ryhmäkotia, Järvilinna ja Puistolinna, joissa on yhteensä 35 asukaspaikkaa.

Tehostettu palveluasuminen on suunnattu vanhuksille tai muille erillisille asiakasryhmille, joilla on fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista toimintakyvyn alentumista niin paljon, etteivät he selviydy enää kotona asumisesta. Pääosin asukkaat ovat ikääntyneitä. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2014.

Turvallinen arki

Sylvianna tukee asukkaiden omatoimisuutta käyttämällä hoidossa kuntouttavaa ja osallistavaa työotetta. Hoivakodissa pyritään korostamaan ikäihmisten elämänlaadun merkitystä sekä vahvistamaan elämän merkityksellisyyden kokemuksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia terveyden heikentyessä.

Sylviannan palveluasumisessa korostuu yksilöllinen hoito. Sylviannassa tehdään niitä asioita, joihin asiakas on tottunut. Kunkin asukkaan yksilölliset tarpeet selvitetään yhdessä asukkaan ja hänen omaistensa kanssa ja laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelman. Sylviannassa ammattitaitoinen henkilöstö huolehtii asukkaiden perusturvasta: henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesta hoidosta, avusta, tuesta ja ohjauksesta. Henkilöstö koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja fysioterapeutista. Sylviannan hoitajat ovat tiimityöhön motivoituneita vanhustyön ammattilaisia.

Virikkeellinen toiminta on Sylviannassa osa arkista toimintaa. Yhteistä toimintaa kuten juhlia, syntymäpäiviä, musiikkitapahtumia, lukupiirejä ja ulkoilua järjestetään säännöllisesti ja luodaan asukkaille mielekäs arki.  Kodissa työskentelee virikeohjaaja, joka järjestää asukkaille ohjelmaa arkisin, esimerkiksi käsitöitä, muistelua, lehden lukua, tietokilpailuja, bingoa, päivätansseja ja  grillijuhlia.

Viihtyisä koti

Sylvianna sijaitsee rauhallisella ja vehreällä alueella Kangasalan Pikonlinnassa. Hoivakodin alueelle  kulkee bussit suoraan pihaan asti Kangasalalta ja Tampereelta.

Sylviannassa asukkaille luodaan turvallinen ja kodinomainen asuinympäristö. Asukkailla on käytössään tilavat huoneet sekä viihtyisät yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat. Kauniilla piha-alueella ulkoillaan ja nautitaan päivistä. Henkilökohtaisen turvallisuuden varmistamiseksi Sylviannassa on myös käytössä turvahälyttimet.  

Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita joko palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Mari Kotkaslahti
(yhteydenotot ark. 9-15)
045 202 0338
mari.kotkaslahti@esperi.fi

Ryhmäkoti Puistolinna
5. krs.

Hoitajat 050 382 1832
Tiimivastaava 050 575 4265

Ryhmäkoti Järvilinna
5. krs.

Hoitajat 050 382 1844
Tiimivastaava 050 577 7896

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä