Esperi Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi, Kiihtelysvaara

Joensuuväylä 11 B, 82140 Kiihtelysvaara
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Joensuu > Esperi Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi, Kiihtelysvaara
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi tarjoaa lämminhenkistä ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille Kiihtelysvaarassa. Tehostettu palveluasuminen soveltuu ikääntyneille, jotka tarvitsevat hoivaa vuorokauden kaikkina aikoina. Vakituisen asumisen lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asuminen, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman, kodin remontin tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Hoivakodissa on 38 asukaspaikkaa.

Turvallinen arki

Toiminnan lähtökohtana on yksilöllisyys, kokonaisvaltaisuus ja kuntouttava työote. Asukkaan omaa elämäntapaa arvostetaan ja tuetaan huomioimalla hänen toiveensa ja tarpeensa.  Virikkeellinen toiminta on osa päivittäistä hoivatyötä. Asukkaille järjestetään kuntouttavaa ja virkistävää toimintaa kunkin asukkaan omien voimavarojen mukaan.

Keskeinen sijainti kaikkien palvelujen äärellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia arkipäivän iloksi. Piipahtaminen kauppaan tai postiin, jonne on matkaa noin 50 metriä, hoituu kätevästi. Yhteistyössä seurakunnan kanssa järjestämme muun muassa hartaus- ja laulutilaisuuksia.

Kodilla on kuntosali, jossa on painelemalla toimivat äänettömät laitteet. Laitteet ovat myös vierailijoiden käytettävissä.

Viihtyisä koti  

Jokaisessa huoneessa on oma wc  ja suihkutila. Huoneet on jaettu kahteen ryhmäkotiin. Ison yhteisen ruokailu- ja oleskelutilan lisäksi molemmissa ryhmäkodeissa on omat oleskelutilat. Lisäksi hoivakodissa on pyykkihuone ja kaksi saunaa. Tilat on sisustettu vanhoilla huonekaluilla, juuri sellaisilla, joita meidän jokaisen mummolassa oli. Esineisiin liittyy paljon muistoja. Vanhan peilipiirongin näkeminen herättää muistoja elämän varrelta.  Koti sijaitsee upealla paikalla vaaramaisemissa, rauhallisessa maaseutumaisessa ympäristössä.

Kukkivat pelargoniat ja muut viherkasvit, pitsiverhot sekä seinällä raksuttava kello tekevät kodista  kodin. Asukkaat saavat halutessaan sisustaa omat huoneensa haluamillaan omilla tutuilla tavaroilla.

Pihalla  on grillikatos makkaranpaistamista ja kesäjuhlia varten.  Tontilla  kasvaa marjapensaita ja omenapuita, jotka kukkapenkkien ohella virkistävät asukkaita sekä tuotteillaan että tarjoamallaan hoitotyöllä. Isot ulkoterassit ovat suosittuja sekä kesäpäivien kahvihetkinä että auringonlaskun aikaan.

Yksikönpäällikkö

Päivi Veikka
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 431 5579
paivi.veikka@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Anne Puruskainen
050 591 8776
anne.puruskainen@esperi.fi

Hoitajat

050 387 3900

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon. Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä