Esperi Hem Ulpukka, Vasa

Etusivu > Hur kommer man till oss och bo? > Esperi Hem Ulpukka, Vasa

Esperi Hem Ulpukka erbjuder boendeservice för mentalvårds- och missbruksklienter som behöver stöd och handledning i vardagen dygnet runt.

Aktiv vardag

Klienterna engageras med hjälp av aktiv och motiverande verksamhet som stöder rehabiliteringen. Olika funktionella grupper, kamratstödsmöten och övningar i att uträtta ärenden ingår på ett centralt sätt i vardagen. Invånarna deltar varje dag i hemmets sysslor och uträttar ärenden. För varje invånare upprättas en individuell rehabiliteringsplan där man tillsammans fastställer rehabiliteringens mål. En personlig handledare stöder och styr rehabiliteringsklienten framåt längs rehabiliteringsstigen. Den yrkesskickliga personalen finns på plats dygnet runt.

Trivsam hem

Varje invånare har ett eget tillgängligt rum med toalett och badrum samt tillgång till rymliga gemensamma utrymmen för måltider och samvaro. På rummet får man vara i lugn och ro och i de gemensamma utrymmena kan man umgås och tillbringa fritiden tillsammans. Invånarna har också tillgång till en trivsam gård.

I boendeservicen ingår

  • handledning och stöd dygnet runt
  • ansvar för invånarens ärenden
  • näringsrika måltider
  • fungerande stödtjänster (klädvård, städning och trygghetstjänster)
  • mångsidig rehabilitering

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä