Esperi Vårdhem Gustav, Vasa

Etusivu > Hur kommer man till oss och bo? > Esperi Vårdhem Gustav, Vasa

Esperi Vårdhem Gustav erbjuder ett hem för 30 äldre och minnessjuka som behöver vård och omsorg dygnet runt. Utöver stadigvarande boende erbjuder hemmet också tillfälligt boende till exempel under rehabiliteringstid eller när närståendevårdaren har semester. Boendets längd och behovet av vård fastställs alltid individuellt.

Gemensam vardag

På vårdhemmet tillbringar invånarna och vårdpersonalen vardagen tillsammans och delar viktiga stunder i livet. Personalen samarbetar nära med invånarna och deras anhöriga. Invånarna erbjuds möjlighet till hobbyer, aktiviteter och fester. Det är lättare att bibehålla livsglädjen och skapa en meningsfull vardag när var och en kan delta i gemensamma sysslor allt efter sina egna resurser, sin aktivitetsnivå och sin funktionsförmåga. Varje invånare och anställd respekteras som separata unika individer. Tillsammans skapar vi ett glädjefyllt hem där alla mår bra och känner sig trygga.

Tryggt hem

Varje invånare har ett eget stort rum med tillgänglig toalett och badrum samt tillgång till gemensamma, trivsamma utrymmen för måltider och samvaro. Invånaren kan inreda sitt eget rum med bekanta möbler och kära föremål. Den trygga gården möjliggör utevistelse och aktiviteter året runt. Utrymmena har planerats och inretts tryggt med tanke på äldres behov och för att främja självständigt boende.

I boendeservicen ingår

  • handledning och stöd dygnet runt
  • näringsrika måltider
  • fungerande stödtjänster (klädvård, städning och trygghetstjänster)
  • mångsidig hobbyverksamhet

Vårdhem Gustav
050 511 0628
050 413 1024

Teamledare
Jonna Rajamäki
050 592 0522
jonna.rajamaki@esperi.fi

Teamledare-sjukskötare
Malgorzata Piankowska
050 412 9161
malgorzata.piankowska@esperi.fi

Besöksadress: Gillmossvägen 1, 65280 Vasa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä