Esperi Vårdhem Edit, Jakobstad

Etusivu > Hur kommer man till oss och bo? > Esperi Vårdhem Edit, Jakobstad

Esperi har öppnat ett nytt vårdhem i Jakobstad hösten 2017. Esperi Vårdhem Edit erbjuder vård och omsorg dygnet runt för äldre och minnessjuka. Vårdhemmet utgör ett tryggt hem där hjälpen alltid finns nära till hands och vardagen löper smidigt. Invånarna kan betala för boendet själva eller också få tillgång till servicen via den kommunala servicehandledningen eller med servicesedel.

Gemensam vardag

På vårdhemmet arbetar personer som har specialiserat sig på vård och handledning av äldre. Handledarna uppmuntrar invånarna att delta i hemmets sysslor och dagliga rutiner. På så sätt främjas invånarnas funktionsförmåga och en positiv aktivitetsnivå. Både invånare och vårdare tillbringar vardagen tillsammans med mångsidig verksamhet – vi firar helgdagar, gympar, dricker kaffe och njuter av sommardagar på den vackra gården.

Ett tryggt hem

Varje invånare har ett eget stort rum med tillgänglig toalett och badrum samt tillgång till gemensamma, trivsamma utrymmen för måltider och samvaro. Invånaren kan inreda sitt eget rum med bekanta möbler och kära föremål. Den trygga gården möjliggör utevistelse och aktiviteter året runt. Utrymmena har planerats och inretts tryggt med tanke på äldres behov och för att främja självständigt boende.

I boendeservicen ingår

  • handledning och stöd dygnet runt
  • näringsrika och smakliga måltider
  • fungerande stödtjänster (klädvård, städning och trygghetstjänster)
  • mångsidig sysselsättning och hobbyverksamhet

Sara Sundqvist
Enhetschef
050 911 4268 (vardagar kl. 9-15)
sara.sundqvist@esperi.fi

Besöksadress: Gärdesvägen 22, 68630 Jakobstad

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä