Esperi Hoivakoti Villa Fredrika, Hyvinkää

Haavantie 4, 05830 Hyvinkää
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Hyvinkää > Esperi Hoivakoti Villa Fredrika, Hyvinkää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Villa Fredrika tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyville ja muistisairaille. Hyvinkäällä sijaitsevassa hoivakodissamme on asukaspaikkoja 25.

Villa Fredrikan henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Asukkaat kohdataan omina persooninaan tarpeidensa ja päivärytminsä mukaisesti ja toiminta suunnitellaan yhdessä asukkaiden ja omaisten kanssa. Henkilöstöllä on osaamista muistisairaiden hoitotyössä, psykogeriatriassa, arvostavassa kohtaamisessa ja saattohoidossa.

Lämminhenkinen arki

Hoitotyössä toimitaan kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella, hoitajien omia taitoja ja persoonaa hyödyntäen.  Muistisairaan hoidon erityistarpeisiin vastataan ensisijaisesti lääkkeettömin hoitokeinoin. Arki Villa Fredrikassa on yhteisöllistä, virikkeellistä ja kodinomaista. Kodissamme nautitaan usein elävästä musiikista, osaamista löytyy omasta takaa henkilökuntamme keskuudesta. Pyrimme toteuttamaan arjessa asukkaiden toiveita.  Omaiset ovat osa hoitoyhteisöä ja aina tervetulleita.

Ruokailuhetket ovat tärkeitä muistisairaille. Ruoka on monipuolista, terveellistä ja maukasta ruokaa. Ikääntyneen ja muistisairaan ravitsemuksen erityistarpeet huomioidaan.

Viihtyisä koti

Villa Fredrika sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Vehkojan kaupunginosassa, Hyvinkään sairaalan läheisyydessä.  Asukashuoneet ovat yhden tai kahden hengen huoneita. Kaikissa huoneissa on omat wc-tilat. Hoivakodissa on yhteiset ruokailu-, oleskelu- ja pesutilat sekä sauna. Valoisat ja nykyaikaiset tilat on sisustettu suurelta osin antiikkihuonekaluilla kodikkaiksi ja viihtyisiksi. Aidattu sisäpiha tarjoaa kesällä mahdollisuuden ulkoilemiseen, mutta yleensä ulkoilemme etupihalla tai käymme alueella kävelemässä. Ruokasalin suurista ikkunoista voi seurata vuodenajan vaihteluja ja eläimiä luonnossa sekä ohikulkevalla kävelytiellä liikkuvia lapsia ja koiranulkoiluttajia. Kauppa sijaitsee kävelymatkan päässä ja virkeämmät asukkaat voivat kesäaikaan ulkoilun yhteydessä piipahtaa siellä vaikkapa jäätelöostoksilla.

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Timo Huitsi
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 432 5450
timo.huitsi@esperi.fi

 

Tiimivastaava

050 529 6603

Hoitajat

050 400 8754
046 500 12194

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kiitos Villa Fredrikan henkilökunnalle äitini/anoppini hellästä hoidosta. Olette olleet ihmisiä, kuuntelijoita ja myötäeläneet mukana noin 90-vuotiaan vanhuksen sekä meidän omaisten mukana. Villa Fredrikassa jokainen asukas saa olla oma itsensä. Kun hoitajia koulutetaan ammattiin, niin jokaisen pitäisi käydä harjoittelemassa Villa Fredrikassa. Näin opittaisiin hoitotyöhön inhimillisyyttä ja kuuntelua. Olen niin onnellinen, että pitkän etsimisen jälkeen löysimme Villa Fredrikan ja saimme läheisemme hellään...

Lue koko kokemus

Sirpa ja Erkki Ikäläinen, asukkaan omaiset, Hyvinkää

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä