Esperi Hoivakoti Kanavanranta, Lempäälä

Hopeakanavankatu 8, 37500 Lempäälä
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Lempäälä > Esperi Hoivakoti Kanavanranta, Lempäälä
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Hoivakoti Kanavanranta tarjoaa tehostettua palveluasumista 42 ikäihmiselle ja muistisairaalle Lempäälässä. Lisäksi kodissa on 24 asuntoa itsenäisemmin toimeen tuleville ikääntyneille. Vuokra-asunnot ovat tarkoitettu yhteisöllisen asumisen asukkaille ja ikääntyneille, jotka asuvat itsenäisesti vuokra-asunnossa. Yhteisöllisessä asumispalvelussa apua ja tukea on saatavilla päiväsaikaan. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi.

Turvallista asumista

Koulutetut ja kokeneet  hoivatyön ammattilaiset työskentelevät kuntouttavan hoitotyön otteella. Asukkaat osallistuvat omien voimavarojensa mukaan arjen askareisiin sekä virike- ja harrastustoimintaan. Keskeistä hoitotyössä on pyrkiä säilyttämään asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja aktiivinen toiminta, kuten erilaiset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät luovat asukkaille mielekkään ja turvallisen arjen.

Viihtyisä koti

Hoivakoti sijaitsee Lempäälän keskustan tuntumassa. Läheltä löytyy kaunista luontoa ja vesistöä.  Turvallisella piha-alueella ulkoillaan ja vietetään aikaa yhdessä. Tilat on suunniteltu esteettömiksi, turvallisiksi ja kodinomaisiksi. Korkeat ikkunat yhteisissä tiloissa sekä ruokailutilassa tuovat luonnonvaloa paljon sisätiloihin lisäämään viihtyisyyttä.

Asukkailla on käytössään oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä sauna. Tehostetun palveluasumisen asukashuoneet ovat kooltaan 21,5 m2 ja yhteisöllisen asumisen asunnot 26-35,5 m2.  1. kerroksen yhteisissä tiloissa sijaitsee myös kuntosali, joka on  asukkaiden käytössä.  

Pääset kätevästi tutustumaan Kanavanrannan tiloihin virtuaaliesittelyn muodossa.

Itsenäistä vuokra-asumista

Kanavanrannassa on 24 asuntoa itsenäisemmin toimeen tuleville ikääntyneille. Asunnot ovat esteettömiä ja turvallisia 26,5- 36 neliön yksiöitä, jotka soveltuvat yksinasuvalle tai pariskunnalle. Asunnot ovat tarkoitettu yhteisöllisen asumisen asukkaille sekä ikääntyneille, jotka voivat asua itsenäisesti. Yhteisöllisessä asumispalvelussa apua ja tukea on saatavilla päiväsaikaan. 

Itsenäinen asuminen sopii puolestaan ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseen, mutta eivät vielä täytä kriteereitä kunnan järjestämään palveluasumiseen. Ikäihminen asuu itsenäisesti omassa asunnossaan ja valitsee asumisensa rinnalle tarvittavia palveluita, kuten hoiva-, siivous- ja ruokapalveluita. Asukas voi vuokrata itselleen asunnon, johon liittyy kiinteähintainen hoivapaketti.

Kanavanranta tarjoaa vuokra-asuntoja ikääntyneille – niin yksinasuville kuin pariskunnille. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan!

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Mira-Susanna Uitto
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 477 1049
mira-susanna.uitto@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Ympärivuorokautinen palveluasuminen
Mira Nurmi
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 477 3456

Tiimivastaava

Yhteisöllinen palveluasuminen (pikkukodit)
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 439 1671

Hoitajat 24/7

2. krs. Alakanava 050 343 0601
3. krs. Yläkanava 046 921 0253
Pikkukodit 050 406 4349

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Muistisairas vaimoni Sirkka siirrettiin kunnan toimesta Hoivakoti Kanavarantaan tehostetun palveluasumisen yksikköön. Tuolloin Kanavarannan johtaja Mira-Susanna Uitto otti minuun yhteyttä ja kertoi hoivakodin ylimmän kerroksen vapaista vuokra-asunnoista, jotka on tarkoitettu ikäihmisille. Nyt asun 26 neliön yksiössä samassa rakennuksessa, jossa vaimoni. Käyn päivittäin vierailemassa hoivakodissa Sirkan luona, kun hän vielä tunnistaa minut. Onhan meillä yhteistä taivalta jo 66 vuotta takana. Kanavarannassa henkilökunta...

Lue koko kokemus

Pauli Kuitunen 89v, asukkaan omainen,

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä