Esperi Hoivakoti Hopeapaju, Helsinki

Tenholantie 10, 00280 Helsinki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Fysioterapiapalvelut asukkaillemme

Villa Fysio tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu ja kysy lisää!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Helsinki > Esperi Hoivakoti Hopeapaju, Helsinki

Fysioterapiapalvelut asukkaillemme

Villa Fysio tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu ja kysy lisää!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Keväällä 2018 avattu, 40-paikkainen Esperi Hoivakoti Hopeapaju sijaitsee Ortonin perinteikkään päärakennuksen uusituissa tiloissa Helsingin Ruskeasuolla. Hoivakoti tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille rakennuksen 4. ja 5. kerroksessa.

Turvallinen ja toiminnallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö ympäri vuorokauden. Tarjoamme asukkaille toimintatuokioita,  yhdessäoloa  ja harrastustoimintaa, joka piristää mieltä ja ylläpitää toimintakykyä sekä terveyttä. Mielenkiintoiset vierailijat, musiikkiesitykset, tuolijumppahetket ja yhteiset juhlat tuovat iloa niin asukkaiden kuin hoitajienkin arkeen.  

Viihtyisä ympäristö

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Oman huoneen asukas voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan.  Kodin läheisyydestä löytyy kaunista luontoa ja ulkoilumaastoja sekä palveluita. Samassa talossa on muun muassa kahvila ja ravintola, kuntosaleja sekä  uima-allas. Hopeapajuun on helppo tulla, aivan kodin läheisyydestä kulkee bussi numero 23. Kävelymatkan päässä Mannerheimintiellä pysähtyy useita muita busseja ja raitiovaunu numero 10.

Yksikönjohtaja

Laura Hämäläinen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 515 0206
laura.hamalainen@esperi.fi

Hoitajat

4. krs.  050 515 0317
5. krs.  050 515 0324

Tiimivastaava

050 515 0365

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä