Mitä jos en löytänyt vastausta kysymykseeni?

Etusivu > Usein kysytyt kysymykset > Mitä jos en löytänyt vastausta kysymykseeni?

Etkö löytänyt kysymykseesi vastausta? Otathan meihin yhteyttä – autamme mielellämme! 

Jos kysymyksesi koskee jotain tiettyä kotia, voit ottaa yhteyttä suoraan kodin esimieheen tai hoitohenkilöstöön puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät kyseisen yksikön omilta nettisivuilta. Sivun oikeassa yläkulmassa on hakutoiminto, jonka avulla voit etsiä yksikköä nimellä.

Yksittäisiä yhteystietoja voit tiedustella myös vaihteestamme 010 4088 000 (ark. klo 9-16).

Rekrytointiin liittyvää lisätietoa ja avoimet työpaikkamme löydät urasivuiltamme. Työharjoittelu- ja oppisopimusasioissa olethan yhteydessä suoraan sinua kiinnostavaan Esperi Kotiin.

Pyrimme ylläpitämään avoimuuden ilmapiiriä ja korkeaa etiikkaa yhtiömme liiketoiminnassa. Pidämme arvossa turvallisuutta ja kaikkien liiketoimintaamme liittyvien tahojen kunnioitusta. 

Whistleblowing-kanava antaa henkilöstöllemme, asiakkaillemme sekä sidosryhmillemme mahdollisuuden ilmoittaa kaikesta epäilemistään väärinkäytöksistä tai epäeettisestä toiminnasta.

Kaikki ilmoitukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Kannustamme sinua jättämään ilmoituksesi yhteydessä nimesi ja yhteystietosi, mutta ilmoituksen voi tehdä myös täysin nimettömästi. Ilmoituskanavaa hallinnoi ulkopuolinen yhteistyökumppanimme, WhistleB, Whistleblowing Centre. Järjestelmä ei ole yhteydessä Esperin IT-järjestelmiin eikä se jäljitä tunnistetietoja kuten IP-osoitteita

Kun klikkaat alla olevaa painiketta, siirryt ulkopuolisen kumppanin hallinnoimalle sivulle.

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@esperi.fi tai täyttää sivun alalaidasta löytyvän lomakeyhteydenoton.

Katso myös

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä