Voiko hoivakodissa asua vain vuokralla, ilman palveluita?

Etusivu > Usein kysytyt kysymykset > Voiko hoivakodissa asua vain vuokralla, ilman palveluita?

Tarjoamme vuokra-asumista hyväkuntoisille ikäihmisille Hoivakoti Kiltakalliossa ja Hoivakoti Kanavarannassa. Huomioitahan, ettei muissa Esperin hoivakodeissa ole mahdollisuutta asua vuokralla ilman palveluita.

Hoivakodissa kaikilla asukkailla on palvelupaketti, joka määräytyy asukkaan toimintakyvyn ja hoivan tarpeen mukaan. Lisätietoja palveluistamme saat ottamalla yhteyttä sinua kiinnostavaan hoivakotiin. 

Hoivakoti Kiltakallion tilojen alakerrassa on viisi vuokrattavaa asuntoa, joihin on mahdollista tulla vuokralle ilman hoivapalveluja. Asuntoihin voi ostaa tukipalveluja kuten siivous- ja pyykkihuoltoa, ateriapalvelua tai saattaja-apua asiointiin.

Hoivakoti Kanavanrannan itsenäinen vuokra-asuminen sopii ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseen, mutta eivät vielä täytä kriteereitä kunnan järjestämään palveluasumiseen. Ikäihminen asuu itsenäisesti omassa asunnossaan ja valitsee asumisensa rinnalle tarvittavia palveluita, kuten hoiva-, siivous- ja ruokapalveluita.

Katso myös

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä