Mitä olisi hyvä huomioida Esperi Kotiin muuttaessa?

Etusivu > Usein kysytyt kysymykset > Mitä olisi hyvä huomioida Esperi Kotiin muuttaessa?

Uuteen kotiin ja ympäristöön muuttaminen on aina iso muutos. Haluamme auttaa läheisesi asettumaan taloksi turvallisin mielin olemalla hänen tukena kotiutumisestasi lähtien. Läheisen tuki on myös tärkeässä roolissa. Avoin keskustelu läheisesi, sinun ja henkilökuntamme välillä helpottavat uutta muutostilannetta.

Asukkaan tarpeet ja toiveet ovat toimintamme keskiössä ja haluamme tarjota hänelle lämminhenkisen kodin, jossa hän viihtyy ja nauttii elämästä. Hyvä elämä tehdään yhteistyössä asukkaalle tärkeiden ihmisten kanssa ja haluamme omalta osaltamme tukea myös asukkaan läheisiä uudessa muutostilanteessa.

Olemme koonneet läheisiä varten ”Läheisen oppaan”, jossa kerromme, miten huolehdimme läheisesi hyvinvoinnista ja kuinka pidämme sinut mukana ja ajan tasalla kodin arjessa sekä muuttoon liittyvistä käytännön asioista.

Katso myös

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä