Voiko pariskunta asua yhdessä Esperi Kodissa?

Etusivu > Usein kysytyt kysymykset > Voiko pariskunta asua yhdessä Esperi Kodissa?

Kodeissamme on tilaa rakkaudelle

Hoivakodeissamme on eri kokoisia asuntoja. Pariskunnat asuvat halutessaan yhteisessä asunnossa, kuin kotona. Joskus myös erilliset asunnot voivat olla hyvä vaihtoehto. Esimerkiksi jos toinen osapuoli tarvitsee enemmän hoivaa ja apua myös yöaikaan, vähemmän hoivaa tarvitsevan kannalta voi olla hyvä ratkaisu asua eri huoneessa, jolloin hänen lepoaikaansa ei tule hoitajan yöavustamisesta johtuen katkoksia.

Pariskunnan asuinhuoneet voivat olla vierekkäin tai vastakkain, jolloin toisen luo on helppo ja nopea päästä. Päiväsaikaan yhteistä aikaa voi viettää myös yhteisissä tiloissa. 

Myös lyhytaikaiselle asumisjaksolle on mahdollista tulla pariskuntana, esimerkiksi omaishoitajan leikkauksen jälkeisen toipumisen ajaksi. Puoliso voi asua hoivakodissamme vakituisesti ja toinen voi tulla asumaan tilapäisesti.

Kaikilla asukkaillamme on palvelupaketti, joka määräytyy toimintakyvyn ja hoivan tarpeen mukaan.

Jos puolisosi, omaisesi tai läheisesi asuu hoivakodissa, mutta itse asut muualla, voit tulla hoivakotiin vierailulle milloin tahansa. Kodeissamme ei ole vierailuaikoja.

Mika ja Nina asuvat Esperi Koti Niittykarissa Limingassa, Pohjois-Pohjanmaalla. Molemmilla on omat huoneistonsa, mutta heidän yhteisen kodin toiveensa haluttiin huomioida Niittykarissa. Pariskuntaa varten huoneistoja muutettiin siten, että avioparin kotien välille rakennettiin yhdistävä väliovi.

Katso myös

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä