Esperi Hoivakoti Hopiatuulelle uusi omistaja

02.03.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Hoivakoti Hopiatuulelle uusi omistaja

Esperi on perjantaina, 28.2. myynyt Hopiatuuli Kurikka Oy:n hoivapalveluliiketoiminnan. Omistajuuden muutos ei vaikuta yksikön nykyiseen henkilöstöön tai sen asukkaisiin.

Esperi Hoivakoti Hopiatuulen nimellä tunnettu yksikkö on 25-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Kurikassa. Hoivakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2007 ja osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2014. Pääostaja on yhtiön aiemmin omistanut Jani Karvonen.

Hopiatuulen kiinteistö ei täytä uusimpia laatusuosituksia ja keskustelut tähän liittyvistä haasteista sekä eri vaihtoehdoista alkoivat viime vuonna. Olemme tyytyväisiä siihen, että Hopiatuulen toiminnalle on löytynyt omistaja, joka tuntee yksikön toiminnan entuudestaan ja on halukas kehittämään toimintaa edelleen”, kertoo Esperin kiinteistöjohtaja Tomi Rosqvist.

Perheyrityksemme ottaa innolla vastaan hoitokodin takaisin, kun tilaisuus siihen tuli. Tuulikellolla on oma vahva brändinsä Etelä-Pohjanmaalla ja haluamme vahvistaa sitä tällä kaupalla. Samalla kiitämme Esperiä hyvästä yhteistyöstä vuosien varrella”, toteaa yhtiön uusi pääomistaja Jani Karvonen.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä