Esperi sulki kaksi hoivakotia Tampereella

30.11.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi sulki kaksi hoivakotia Tampereella

Tampereella sijaitsevat Esperin Hoivakodit Maria ja Frans Emil lopettivat toimintansa tänään 30.11.2020. Kodit olivat olleet jo pitkään vajaakäytöllä, ja lisäksi tilojen vuokrasopimus umpeutui marraskuun lopussa 2020.  Muutokseen liittyvät yhteistoimintaneuvottelut käytiin alkusyksystä ja Esperi kertoi päätöksistä asianosaisille heti neuvottelujen päätyttyä. Jokaiselle kodin asukkaalle on löytynyt uusi koti. Myös koko henkilöstö on löytänyt itselleen uuden mielenkiintoisen työn alueen muista Esperin…

Tampereella sijaitsevat Esperin Hoivakodit Maria ja Frans Emil lopettivat toimintansa tänään 30.11.2020. Kodit olivat olleet jo pitkään vajaakäytöllä, ja lisäksi tilojen vuokrasopimus umpeutui marraskuun lopussa 2020. 

Muutokseen liittyvät yhteistoimintaneuvottelut käytiin alkusyksystä ja Esperi kertoi päätöksistä asianosaisille heti neuvottelujen päätyttyä. Jokaiselle kodin asukkaalle on löytynyt uusi koti. Myös koko henkilöstö on löytänyt itselleen uuden mielenkiintoisen työn alueen muista Esperin kodeista.

”Olen iloinen, että asukkaillamme ja henkilöstöllämme on ollut aikaa sopeutua muutokseen kaikessa rauhassa syksyn aikana ja löytää itselleen sopivat uudet vaihtoehdot”, sanoo aluepäällikkö Mia von Bagh.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä