Haluatko vaikuttaa Esperin kotien toimintaan Laatufoorumin jäsenenä?

24.01.2023
Etusivu > Ajankohtaista > Haluatko vaikuttaa Esperin kotien toimintaan Laatufoorumin jäsenenä?

Laatufoorumi on Esperin perustama ryhmä, jonka tehtävä on tukea kotiemme laadun kehittämistä. Jos läheisesi asuu kodissamme, ja olet kiinnostunut kotiemme kehitystyöstä, saatat olla etsimämme henkilö.

Laatufoorumin tarkoituksena on olla kanava, jonka kautta läheiset ja yksiköittemme työntekijät pääsevät vaikuttamaan Esperin ja yksiköiden toiminnan kehittämiseen ja laadun parantamiseen.

Laatufoorumin työskentelyyn osallistuu asukkaidemme läheisiä ja kotiemme työntekijöitä. Foorumin työskentelystä vastaa laatujohtaja ja foorumissa vierailee Esperin asiantuntijoita, jotka valitaan käsiteltävän asian perusteella. Laatufoorumi kokoontuu 3 kertaa vuodessa virtuaaliyhteydellä, jolloin osallistuminen mahdollistuu kaikkialta Suomesta. Jäsenyyskausi laatufoorumissa kestää kaksi vuotta. Lisäksi on mahdollisuus jatkaa jäsenyyttä vuodella vielä tämänkin ajan jälkeen. Maksamme läheisjäsenille osallistumisesta kokouspalkkion.

Etsimme uusia läheisjäseniä kaudelle 2023-2025

Haemme nyt Laatufoorumin erovuorossa olevien jäsenten tilalle kehittämishaluisia ja yhteistyökykyisiä asukkaittemme läheisiä, joilla on mahdollisuus osallistua vuoden aikana järjestettäviin kolmeen kokoukseen. Erityisesti toivoisimme saavamme mukaan läheisiä, joilla on kokemusta Kehitysvamma- tai Mielenterveyspalveluistamme.

Jos olet kiinnostunut Esperillä tehtävän laatutyön kehittämisestä, kerro siitä ti 7.2.2023 mennessä laatupäällikkö Sanna Nurmelalle: sanna.nurmela@esperi.fi, puh. 050 341 3794. Päätös läheisjäsenistä tehdään 8.2.2023, minkä jälkeen ilmoitamme valituille.

Lue lisää Esperin laatutyöstä.

 

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä