Mitä tarkoittaa tehostettu palvelu­asuminen?

Etusivu > Usein kysytyt kysymykset > Mitä tarkoittaa tehostettu palvelu­asuminen?

Tehostetussa eli ympärivuorokautisessa palveluasumisessa henkilöstöä on paikalla ympäri vuorokauden takaamassa asukkaillemme avun ja tuen saannin aina silloin kun sitä tarvitaan. Asukkaillamme on oma huoneet ja kylpyhuone, muut tilat kuten olohuone, ruokailutila, sauna ja piha-alueet ovat yhteisiä. Tarkemman palvelukuvauksen saat sinua kiinnostavan Esperi Kodin esihenkilöltä.

Ympärivuorokautinen palveluasuminen ikääntyneelle

Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on erilaisia päivittäisen arjen selviytymisen haasteita esim. liikkumisen, muistisairauden tai muiden sairauksien vuoksi. Henkilökuntamme on hoivakodeissa läsnä ympäri vuorokauden huolehtien asukkaidemme yksilöllisestä, kuntouttavasta hoivasta.

Ympärivuorokautinen palveluasuminen mielenterveys­kuntoutujille

Ympärivuorokautinen palveluasuminen (tehostettu palveluasuminen) on tarkoitettu mielenterveyskuntoutujalle, joka tarvitsee ympärivuorokautista tukea hoitoalan ammattilaisilta selviytyäkseen arjen toiminnoista. Tavoitteena on kuntoutuminen mahdollisimman itsenäiseen elämään.

Ympärivuorokautinen palveluasuminen vammaispalveluissa

Ympärivuorokautinen palveluasuminen sopii henkilölle, joka kehitysvammansa tai muun vamman vuoksi tarvitsee hoitoa, ohjausta, apua tai tukea vuorokauden kaikkina aikoina. Henkilöllä saattaa olla vamman lisäksi muita, toimintakykyyn oleellisesti vaikuttavia fyysisiä, psyykkisiä tai sosiaalisia tarpeita, jotka lisäävät asiakkaan avun ja ohjauksen tarvetta.

Katso myös

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä