Esperi Hoivakoti Luhalahti, Ikaalinen

Luhalahdentie 2211, 39410 Luhalahti, Ikaalinen
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Ikaalinen > Esperi Hoivakoti Luhalahti, Ikaalinen
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Luhalahti tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista palveluasumista sekä yhteisöllistä asumista ikäihmisille. Luhalahdessa on myös valmius ottaa vastaan erityishoivaa tarvitsevia asukkaita. Hoivakodissa on yhteensä 32 asukaspaikkaa. Luhalahti on aloittanut toimintansa vuonna 2006, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2012.

Yhteisöllistä asumista (ent. palveluasuminen) tarjotaan lyhytaikaiseen asumiseen. Tehostetussa eli ympärivuorokautisessa palveluasumisessa hoitajat ovat läsnä ympärivuorokautisesti. Yhteisöllisessä asumisessa asukkaat ovat toimintakykyisempiä ja selviytyvät monista päivittäisistä toiminnoista vähäisemmän avun tai ohjauksen turvin.

Lämminhenkinen arki

Asukkaiden toimintakykyä tuetaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön keinoin, asukkaan tarpeet ja voimavarat huomioiden. Hoivakodissa hyödynnetään luonnon tarjoamia mahdollisuuksia arjen toiminnassa.  

Luhalahdessa järjestetään aktiivisesti kuntouttavaa päivätoimintaa ja juhlia, musiikkiesityksiä sekä tapahtumia, joihin myös kyläläiset ja omaiset osallistuvat aktiivisesti. Luhalahdessa tehdään  yhteistyötä paikallisen päiväkodin, seurakunnan ja marttojen kanssa.

Toiminnan perustana ovat sovelletut yhteisöhoidon periaatteet, henkilökohtaiset hoito- ja palvelusuunnitelmat sekä yhteiset normit ja rajat. Kaikki yhteisön jäsenet, niin asukkaat kuin työntekijät, osallistuvat arjen toimintaan. Yhteisöhoitoa toteutetaan osallistumalla yhteisiin tapahtumiin, kuten ruokailu- ja kahvihetkiin, juhliin, retkille ja toimintaryhmiin.

Laatu, kodinomaisuus ja yhteistyö kuuluvat Luhalahden arkeen. Kodinomaisuus tarkoittaa päivittäistä yhdessäoloa, osallistumista ja ajanvietettä sekä turvallista ja lämmintä ilmapiiriä. Jokainen voi viettää hyvää ja aktiivista arkielämää omana itsenään.  

Turvallinen koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka voi sisustaa mieleisekseen. Yhteiset tilat ovat avarat ja kodinomaiset  sekä helppokulkuiset. Luhalahdessa ikäihminen saa elää luonnonläheisessä ja toiminnallisuutta ylläpitävässä ympäristössä turvallista ja arvokasta elämää.

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.

Yksikönjohtaja

Nina Palolampi
(yhteydenotot ark. 9-15)
045 128 2525
nina.palolampi@esperi.fi

Tiimivastaava

Johanna Latva
050 436 5069
johanna.latva@esperi.fi

Hoitajat

Länsituuli 045 128 2858
Ylätuuli 045 878 1666

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä