Esperi Hoivakoti Kontiola, Pieksämäki

Karpalokuja 3-5 b1, 76120 Pieksämäki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Pieksämäki > Esperi Hoivakoti Kontiola, Pieksämäki
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Kontiola tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille Pieksämäellä rauhallisella alueella Kontiopuiston kaupunginosassa. Tehostettu palveluasuminen soveltuu ikääntyneille, joilla on muistisairaus tai joiden fyysinen toimintakyky on heikentynyt. Hoivakoti Kontiolassa asuu 16 asukasta kahdessa eri kerroksessa sijaitsevissa ryhmäkodeissa.

Turvallinen  arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan sekä osallistavaan työotteeseen. Yhdessä tehdään arjen askareita, vietetään juhlia, jumpataan ja vietetään muita mukavia hetkiä. Yhteislaulut ja musapiiri ovat suosittuja aktiviteetteja. Kodissamme työskentelee virikevastaava, joka keksii asukkaille monipuolista ja vaihtelevaa ohjelmaa.

Kontiola tarjoaa asukkaille kodinomaisuutta, yksityisyyttä ja yhteisöllisyyttä sekä omanlaisen elämän toteutumista. Toimintaperiaatteena on kunnioittaa asukkaiden itsemääräämisoikeutta, tukea heidän toimintakykyään ja pitää yllä avoimet vuorovaikutussuhteet asukkaiden omaisiin ja läheisiin.

Viihtyisä  koti

Kaikilla asukkailla on omalla kylpyhuoneella varustettu huone, jonka asukkaat voivat itse kalustaa omilla huonekaluillaan ja tavaroillaan. Hoivakoti Kontiolan kiinteistössä on hissi ja kulunvalvonta-, hälytys- ja paloturvallisuusjärjestelmät ja kaikissa tiloissa on huomioitu esteetön liikkuminen. Lisäksi hoivakodin käytössä on kiinteistön yhteiset pyykkihuolto- ja saunatilat.

Molemmissa kerroksissa asukkaiden yhteisessä käytössä on keittiö ja ruokasali/oleskelutila. Kodissa  nautitaan päivittäin maukasta kotiruokaa. Yhdessä osallistutaan ruokalistojen suunnitteluun ja välillä myöskin ruuan valmistamiseen.  Kodilla on kaunis piha-alue, jossa vietetään  paljon aikaa yhdessä. Koti sijaitsee Kontiopuiston alueella, liikuntahallin ja leikkipuiston naapurissa. Kontiopuiston keskustaan matkaa on vain vajaa  kilometri ja  Kontiolan ohi kulkee linja-auto.

Asukkaaksi voi tulla hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Sari Siikavirta
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 536 4223
sari.siikavirta@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Annina Mustonen
050 389 1106
annina.mustonen@esperi.fi

Hoitajat

Alakerta 040 169 4444
Yläkerta 040 589 4444

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä