Esperi Hoivakoti Jaatinen, Pyhäjärvi

Toipilaspolku 4, 86800 Pyhäsalmi
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Pyhäjärvi > Esperi Hoivakoti Jaatinen, Pyhäjärvi
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Jaatinen tarjoaa kodin 19 ikäihmiselle Pyhäjärvellä lähellä keskustan palveluita, tien toisella puolella Pyhäjärven terveyskeskusta. Vakituisen ympärivuorokautisen palveluasumisen (tehostettu palveluasuminen) ohella hoivakoti tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arjen keskelle. Asukkaista huolehtii vuorokauden ympäri ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattitaitoinen henkilökunta.

Lämminhenkinen arki

Huomioimme toiminnassamme asukkaidemme sekä läheisten toiveet, joiden pohjalta luomme asukkaillemme mielekkään arjen. Kunkin asukkaan yksilölliset tarpeet selvitetään yhdessä asukkaan ja hänen omaistensa kanssa tehdessämme asukkaalle  yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman.

Kannustamme asukkaitamme  osallistumaan kodin arjen askareisiin ja  yhdessäoloon. Yhdessäolo voi olla esimerkiksi leipomista, askartelua, musiikin kuuntelua sekä laulua, jumppaa  yms. Tavallisesti toimintaamme kuuluvat myös retket ja ulkopuolisten esiintyjien vierailut, mutta valitettavasti poikkeusolojen vallitessa emme voi toteuttaa näitä tällä hetkellä.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne tuottaa hoivakotimme lääkäripalvelut. Hoivakodillemme nimetty lääkäri käy kodissamme säännöllisesti, minkä lisäksi hoitajilla on mahdollisuus konsultoida lääkäriä tarvittaessa.

Turvallinen ympäristö

Hoivakotimme on kodinomainen ja tunnelmallinen. Tiloissamme on helppo liikkua  apuvälineiden kanssa, sillä kaikki tilamme ovat esteettömiä. Asukkaillamme on käytössään oman asukashuoneen  lisäksi viihtyisät yhteiset tilat, sauna sekä turvallinen piha-alue. Piha-alueella on osittain katettu terassi, grillikatos, pihakeinu sekä kauniita istutuksia.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Kirsi Nisula
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 305 3474
kirsi.nisula@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Sari Rönkkö
050 470 8256 (ark. 7-15)
sari.ronkko@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä